Un mindfuck spiritual

Sunt convins ca si voi primiti invitatii la o multime de evenimente pe facebook. Dar, cu siguranta, nici una nu a adus cu sine secretul bunastarii si al abundentei. De aceea, am decis sa impartasesc cu voi acest eveniment deosebit. O sa curga cu bani din toate directiile de nu o sa mai aveti loc in casa de ei dupa ce mergeti la acest workshop. Uitati mai jos cum!

Vrajeala spirituala

La acest workshop de o zi, iti propun sa ne antrenam in a crea abundenta, a ne aseza in fluxul energiei banilor si a construi o punte sanatoasa intre planul spiritual si material. – In alte cuvinte banii vin din lumea spirituala? Si eu care ma duceam ca prostul cu cardul sa-i scot de la bancomat!

In aceste vremuri marcate de transformari uriase, atat interioare cat si exterioare, tot mai multi oameni experimenteaza blocaje in plan material si financiar. – Adevarate talente de clarvazatoare! Oare cum si-a dat seama?

Mai mult ca oricand, e necesar sa cultivam o atitudine sanatoasa, РAvand in vedere ce urmeaza mai jos, mi-e greu sa cred ca poate fi o atitudine sanatoasa.

un spatiu interior curat, o minte clara si o inima puternica. Sa ne apropiem tot mai mult de Sursa tuturor lucrurilor, Dumnezeu. Sa ne conectam la Sursa reala a abundentei si puterii, in interiorul nostru. – Daca shaorma aia pe care o am acum in stomac e sursa abundentei si puterii, imi fac abonament la Dristor. Meniu complet, dimineata, la pranz si seara!

Daca raspunsul tau este afirmativ, macar la una dintre urmatoarele intrebari, participarea la acest workshop poate fi o alegere inspirata pentru tine: – Simt ca urmeaza ceva dificil, dar sunt pregatit!

 • Ai citit despre abundenta si despre Legea Atractiei, ai participat la workshop-uri si seminarii pe aceasta tema, si cu toate acestea inca experimentezi blocaje in plan material? – Eu nu, dar daca ai participat deja si inca ai “blocaje” (nu, nu daca esti constipat) ai putea sa te gandesti ca e de fapt un mare bullshit. Ca, de fapt, ceea ce spune ea sunt doar niste aberatii. Dar nu, nu este asa! Asculta aceasta frecatoare de menta care vrea sa faca bani cu gura (nu va ganditi la prostii)¬†predicand despre modul miraculos prin care banii pica din cer.

Bani cu gura

 • Desi ai suficient, la o analiza rationala, ti se intampla sa simti frustrare, neimplinire, deznadejde? – Poate este din cauza tuturor prostilor de care te lovesti in fiecare moment. Zic si eu…
 • Stii ca poti, meriti si vrei, si cu toate acestea nu ai reusit, pana acum, sa-ti materializezi ideile creative? – Poate, in loc sa incerci sa te “conectezi” la energiile spirituale pentru a avea abundenta si bunastare, a fi util si sa faci ceva in sensul asta. Te-ar suprinde daca ti-as spune ca secretul e sa muncesti in loc sa cauti energii spirituale la tot felul de seminarii idioate?
 • Ai dificultati in a-ti evalua munca si a cere/primi recompensa materiala? – Esti incapabil sa ceri o marire sau sa iti gasesti un loc de munca mai bun? Atunci ar fi cazul sa te conectezi la “Sursa”! Sigur asta este rezolvarea. O sa vina energia asta mirifica sa iti renegocieze salariul!
 • Iti spui, uneori, ca “e criza”, “nu-ti permiti cutare sau cutare lucru”, “e prea scump”,¬† “viata e grea”, “nu le poti avea pe toate”, “banii sunt rai, au vibratie joasa”, “spiritul nu are legatura cu banii”? – atatea aberatii intr-o singura fraza! Nu este criza, totul e ieftin, iti permiti orice, viata e usoara, le poti avea pe toate, iar banii vibreaza la frecvente inainte fiind in legatura cu spiritul tau frumos! Deja pot tine eu seminarul in locul ei. Si culmea, o fac si gratis!
 • Iti abandonezi usor propriile vise, pentru ceea ce “trebuie” facut? – Vrei sa iti cumperi casa de vacanta la Monaco, iar tu te gandesti ca nu ai bani sa iti platesti intretinerea si iti taie apa calda?
 • Amani sa faci ce-ti place? – Ti-ar face o mare placere sa iti faci una mica, dar esti la birou? Da-o dracului de munca, ca si asa nu te lasa sa iti implinesti visele. Go wild… direct pe colega de la biroul din fata ta!
 • Esti disponibil mai mult pentru altii si mai putin pentru tine, de frica sa nu pierzi ceva sau pe cineva? – Iti pasa de altii? Trebuie sa iti ajuti colegii? Te pune prietena sa cumperi hartie igienica pentru ca nu are cu ce se sterge la fund? Lasa ca se descurca ea!
 • Te complaci intr-o stare de dependenta materiala fata de cineva sau tu, la randul tau, le-ai creat dependente altora? – WTF?

Facatoare de bani cu gura

 • Experimentezi frica, vinovatie sau frustrare, ori de cate ori dai bani (pentru a plati servicii, obiecte, placeri)? – Nu, e o maxima placere pentru toti sa platim facturi, taxe si impozite, rate…
 • Ai incetat sa fii recunoscator si sa te bucuri de ceea ce primesti? – Ai primit un gangbang in scara blocului si nu ai zis multumesc? Nu o sa ajungi nicaieri cu atitudinea asta nesanatoasa!
 • Gandul la viitor (apropiat sau indepartat) te lipseste de putere? – Este un efort pentru tine sa gandesti? Te seaca de energie sa procesezi ce ai de facut maine? Vino la acest seminar daca esti prost! Pentru ca daca ai un IQ de minim 70, nu ai cum sa iei asa ceva in serios.
 • Astepti momentul in care vei avea toate conditiile pentru a incepe sa faci ce-ti place si a fi fericit? – Da, se numeste ziua de salariu.

Dar daca abundenta este un drept divin pe care fiecare fiinta il are? Si daca, de fapt, realitatea financiara pe care o vezi, este cea pe care o creezi prin convingerile si punctele tale de vedere despre bani? – Am dreptul sa fiu bogat si sa traiesc in abundenta! M-ai convins! Sa cada banii din cer, am zis!

Leave a Reply