Scrie ca Radu F. Otravă Day

Astazi m-am trezit, dar ea nu era acolo. Dupa toate acele dimineti in care mi-a fost alaturi… Toti acesti ani in care m-am trezit simtind-o acolo… Toate momentele in care zambeam dimineata datorita ei… Au venit ca un tavalug peste mine.

Sexy girl on bed

Desi poate parea un cliseu, important nu este sa te culci cu ea, ci momentul in care te trezesti cu ea. Cand o privesti, cand o mangai, cand lumea are sens doar pentru ca este acolo. A fost atat de mult timp alaturi de mine incat nici nu pot concepe sa ma trezesc fara ea.

Nici cafeaua nu mai are acelasi gust. Parca apa de la dus curge facand risipa fara ea. Hainele, nici ele nu mai stau asa cum stateau odata. Lacrimile curg, se strecoara prin barba si se risipesc, undeva in neanat pana sa atinga podeaua. Totul este consumat de un vid provocat de absenta ei. Acea EA care stie ca trebuie sa fie acolo, cu tine, toata viata.

Aceastea sunt momentele in care realizezi ca nu apreciezi ceva cu adevarat pana nu il perzi. Lumea nu are sens cand ea nu este acolo.

De la 14 ani nu mi s-a mai intamplat sa ma trezesc fara o erectie serioasa de dimineata. Oare oi fi citit, aseara, ceva de Radu F. Otravă?

Mai multe articole:OviEftimieAuraşErevanJoeMariciuToma NicolauHoinaruThe FuaMarius SescuQuestioareRăzvan BaciuMoldovenescDaniel UrdaMimanuFata din PortOvidiu MilitaruDragoş Mone.

 

2 Comments

  1. “Scrie ca Radu F. Otravă” Day | Ovidiu Sîrb · 16/10/2013 Reply

    […] s-au mai băgat Eftimie, Auraş, Erevan, Joe, Mariciu, Români Gândiţi, Hoinaru. La mai […]

  2. Scrie ca Radu F. Otravă day | Subiectivisme · 17/10/2013 Reply

    […] se consemneze ca am citit și m-am amuzat la posturile lui Eftimie, Auraş, Erevan, Joe, Mariciu, Români Gândiţi, Hoinaru, Zoso,The Fua, Marius Sescu, Questioare, Răzvan Baciu, Moldovenesc, Daniel Urda, Mimanu, […]

Leave a Reply