Nici macar o laba decenta

Nici macar o laba decenta, pardon, o manipulare decenta nu mai poti vedea in presa romana. Avem o presa de tot rahatul. Nu pentru ca sunt platiti pentru a apara interesele diferitelor grupuri sau companii (presa este o afacere, era clar ca o sa traga in directia din care vin banii), dar sunt incompetenti. Pana acum, cat timp “hipsterii” de la universitate erau pasivi, le-a mers de minune. Dar acum, cand toti copiii acestia teribili, care au acces la tehnologie si informatii fara sa depinda de televizor, au inceput sa se trezeasca, au fost prinsi pe picior gresit.

Nici macar o laba decenta

Lipsa relatarilor de la evenimente

Au fost 5000, 10000, 20000 de tineri cu telefoane de ultima generatie si conexiune la internet si fotografi cu aparate mai bune decat multi reporteri din televiziuni. Toti realizand un instant feed pe facebook, twitter si orice alta platforma online existenta. Cum credeti ca puteti tine ascuns ce se intampla cand peste jumatatea din populatia romaniei este pe facebook, iar la cat se munceste la noi in tara, mai toti stau cel putin cateva ore, la birou, uitandu-se in news feed?

Badea

Mircea, sa te pis in freza! Asa, simplu si direct. Cred ca majoritatea a vazut montajul despre ceea ce spuneai anul trecut cand erau proteste anti-basescu si ce spui acum. Cat de prost sa fii, crezand ca o poti da de gard in halul asta din moment ce iti urci toate emisiunile pe net? Once on the internet always on the internet. Uiti cu ce generatie te lupti sau nici macar nu stii inca?

Ponta

A mers sa ii salveze pe saracii mineri care au stat 5 zile in mina. Trecand peste faptul ca unul din ei mai avea putin si plangea ca nu a iesit din mina 5 zile si nu si-a vazut copiii si familia (in natia ta de retard, ai stat de buna voie – nu pot decat sa iti transmit ce a zis si piticul despre voi)… Toti erau rasi, aranjati, proaspat spalati si miroseau a levantica (sau e ponta deja obisnuit cu mirosul de cacat la cat tot mananca). Eu daca stau 5 zile fara sa ma rad am deja mocheta pe fata. Poate au instalat astia dusuri in mina? Poate a venit un car de la Antena 3 sa ii pregateasca pentru marea sosire? Sau poate au dormit linistiti acasa asteptandu-l pe Ponta?

Tot respectul, in schimb, pentru casa jurnalistului si pentru toti jurnalistii independenti care isi fac treaba impecabil!

1 Comment

  1. E foarte usor sa latri - Romani Ganditi · 27/09/2013 Reply

    […] a atentiei in presa, la tv, pe retelele de socializare. Rosia Montana si cainii vagabonzi. Despre Rosia Montana v-am povestit deja. Totusi, simt nevoie sa lamuresc si subiectul asta cu cainii vagabonzi. Deja nu mai pot sa beau o […]

Leave a Reply