Despre

Despre mine?

Sunt un tip de aproape 30 de ani care s-a cam saturat de toata prostia din jur. Nu conteaza mai nimic din tot ceea ce fac, mai putin faptul ca incerc sa imi folosesc cat mai mult IQ-ul pe care il am.

Despre site?

Sunt rezonabil, in general, si incerc sa gasesc motive, scuze si circumstante atenuante pentru tot felu de prostii pe care omenii le zic sau le fac. Dar exista o limita. Exista un prag al prostiei peste care nu pot trece. Si, uite asa, incercand sa raman, pe cat posibil, pe linia de plutire, psihic vorbind, mai rabufnesc din cand in cand. Imi bag si imi scot. Mai injur. Mai critic fin. Dar, in general cam dau de toti peretii cu ineptiile pe care le scot unii.

Despre cine?

Daca te simti/ te vei simti cumva lezat de ceea ce ai citit pe site, perfect! Poate ar fi cazul sa iti folosesti IQ-ul pe care il ai, indiferent cat de mic este, si sa incerci sa schimbi ceva. Daca, totusi, nu iti convine, este extrem de simplu. Inchide pagina. Oricum nu o sa intelegi nimic, esti o cauza pierduta. Fugi repede pe libertatea sau cancan, am auzit ca sunt ceva poze noi cu o celulitica arsa in solar in tatele goale. Hai pa!

Altceva?

Nu.