De ce vreau sa scriu pentru corporatise, minore si babe

Vreau si eu sa ajung blogger de succes, sa ma invite oamenii pe la emisiuni, sa lesine femeile cand trec pe langa mine pe strada… Ce sa mai, sa ma stie o lume intreaga. Si ca sa fac asta, m-am decis sa ma inspir de la “bloggerii de succes” din romania: radu futengol constantinescu (filosofia asexuatului) si otrava (nici nu are sens sa fac misto de numele lui, a facut destul natura de el), dar si de la zooso. O sa fiu combinatia “mirifica” intre cei trei, iar succesul meu o sa rasune peste mari si tari.

Dupa un studiu atent al concurentei, am facut un plan, simplu, in doua etape, pe care am de gand sa-l pun in actiune:

Imi schimb publicul tinta si scriu doar pentru corporatise, minore si babe.

Asta am invatat de la filosofia unei labe triste si de la otravila. Este foarte posibil sa fie nevoie sa ma angajez in pro pentru asta; se pare ca e o boala pe acolo, prin trust, care ii face pe toti barbatii sa isi piarda “oole”. Astia doi scriu de parca ar fi niste domnite abia dezvirginate si parasite de golanii care au profitat de inocenta lor. Iar acum scriu de sub dus, unde stau ghemuite si plang pana raman fara aer. Scriu si plang. Scriu! (de Nicolae Labis)

Plang

Totusi, ideea lor este una foarte buna. Cu totii stim ca minorele sunt nefutute (asta daca nu esti dispus sa faci ani de parnaie cati mai are ea pana la majorat), ca babele sunt nefutute (doar sunt babe, iar in afara de un viol de la vreun moldovean beat s-au cam lins pe bot de sex), iar corporatistele, in afara de muia pe care si-o mai iau de la sefi, pula sex de calitate. Iar toate astea, freaca duda pe net toata ziua. Si nu oriunde, ci pe blogurile astora doi.

Imediat dupa acest articol, o sa fug repede sa imi bag coaiele in blender si ma apuc sa scriu.

14

O sa scriu din ce in ce mai mult.

Aici zooso e modelul meu. La el chiar e ca la zoo. Scrie despre orice. Ai tot, de la femei in lenjerie la fotbal, masini, chiar si spart de seminte. Scrie oricand. La orice ora din zi si din noapte, el are cate ceva de scris. Dar, mai presus de toate, scrie prost.

Stilul lui e la mare concurenta cu libertatea sau realitatea. Punem tot pe site. Urmatorul lui post va fi probabil despre mirosul divin al ultimei lui basini. Cu totii stim ca basinile lui miros a levantica. Atat de “divin” este. Un filosof neinteles (ce ironie)!

zoso

Si ceva amuzant, asa, de incheiere.

In timp ce faceam acest “research” am observat cum laba trista si zoofilu’ asta mic au inceput sa-si dea la gioale pentru traficul pe care il fac aiurea. Pentru ce plugin prost folosesc, iar view-urile sunt nemeritate. Pentru ca zooso e invidios pe succesul lui raducu si pentru ca raducu e vai si amar de mama lui (ceea ce nu e departe de adevar, daca vrem sa fim sinceri).

Bataie pe pula

Serios? Va bateti acum pentru care e mai prost si care fura la cantar? Amandoi va bateti pentru pozitia de cea mai fututa tarfa din online. Puteti sa impartiti premiul si sa sugeti amandoi aceeasi pula. E destul pentru amandoi.

Leave a Reply