De ce vreau sa fiu intretinut de o feminista

Toti barbatii “e porci”, iar asta se stie. Iar femeile e niste gratioase, frumoase, simpatice, dar mai presus de toate capabile de nu se poate. Totusi, cumva, pe parcursul a mii de ani barbatii astia nenorociti au reusit sa transforme societatea in una patriarhala folosindu-se de religie si politica. Tocmai de aceea, a aparut un grup de justitiare, de femei independente, libere si luptatoare care doreste sa indrepte lucrurile. Da, astazi vom vorbi despre feministe si despre cum sa fii mai egal decat egalul.

De ce vreau sa fiu intretinut de o feminista

In primul rand, daca femeile sunt atat de bune, la fel de bune ca barbatii, daca nu chiar mai bune, cum s-a ajuns in situatia asta? Cum au reusit barbatii sa creeze politica si religiile care le-au subjugat pe femei? Nu puteti da vina pe superioritatea numerica deoarece, mai mereu in istorie (cum de altfel este si acum) au fost mai multe femei decat barbati. Iar orice alt motiv, de la viclenie, la forta bruta ii face pe barbati superiori cel putin dintr-un punct de vedere. 1-0 pentru barbati

In mare parte a tarilor vestice (vezi USA, Canada, UE) femeile au aceleasi drepturi ca si barbatii. Vorbesc despre aceste tari pentru ca aici exista si cea mai puternica miscare feminista. Daca ar fi existat in tarile arabe sau in India, mai intelegeam.

Feministele doresc impunerea unui numar nimim de locuri, functii sau pozitii la care sa aiba acces doar femeile.  Din 100 de pozitii sa ai un plafon de 25% sau 50% dedicat exclusiv femeilor. Asta inseamna ca daca la interviuri ai 200 de barbati si 25 de femei pentru pozitiile respective, femeile sunt angajate doar pentru ca sunt femei. Nu conteaza ca barbatii sunt mai bine pregatiti sau mai potriviti acelei pozitii. Ce-mi mai place egalitatea asta! Si nu, nu puteti da vina pe discriminarea recruterilor, majoritatea sunt femei.

In cazul asta, as vrea sa vad impusa aceasta limita pentru toate categoriile de joburi. E misto sa fii fata, sa faci ASE-ul sau SNSPA-ul si sa ai senzatia ca le stii pe toate. Hai, sa vedem fetite cu unghii false si tocuri cui in mine, la pompieri, in constructii, in trupele speciale, in zonele de razboi, in combinate siderurgice. Sa fie egalitate pana la capat!

Si mai vreau sa vad eu feministe cum o sa refuze sa fie salvate primele in caz de incendiu, cutremur, luari de ostatici sau orice alta situatia de risc. Sa le vad eu cum fac ele un pas in spate si spun ca sunt egale cu barbatii si sa fie salvate fara sa se tina cont de sex.

Iar daca tot suntem egali, sa renuntam si la ideea de “a fi un gentleman”. Sa te vad cum iti cari singura bidonul de apa de la cumpana (da, ala de 19 litri), cum iti tii singura usa, cum stai in picioare in metrou, ba, mai mult, cum iti schimbi uleiul la masina, becul cand se arde, cum dai gauri sa iti fixezi mobila in perete sau cum sari sa ma aperi de cainii maidanezi care ma latra. Si, da, vreau sa te vad cum iei ziarul si te duci sa omori paianjenul ala care a intrat pe geam.

Si cand o sa le avem pe toate astea, vreau sa vad si femei care muncesc sa isi intretina barbatii pitiponci si ii ironizeaza pentru ca se epileaza pe fund si isi baga botox in buze pe banii lor. Sa fie dezmat! Vreau sa fiu un barbat intretinut de o feminista independenta!

1 Comment

  1. cristian · 27/09/2013 Reply

    bine spus! amuzanta expresia “barbatii pitiponci” :))))))))))

Leave a Reply