De ce nu o sa mai intru in Expirat

Cred ca am scris articolul asta in 3 sau 4 variante pana acum. Am incercat sa il scriu amuzant, relaxat, degajat, dar pana la urma l-am sters de fiecare data. Desi este stupid, ma enerveaza la culme astfel de situatii, mai ales cand unii oameni sunt atat de prosti incat ai sanse mai mari sa porti o discutie inteligenta cu usa de la dulap.

Desi am aproape 30 de ani, pana weekend-ul trecut ma puteam lauda cu “performanta notabila” de a fi intrat in orice club, indiferent ca era cel mai “de fitze” sau recent deschis club din oras. Si culmea, nu sunt genul care sa frecventeze astfel de cluburi, dar, de curiozitate, cred ca am trecut cel putin o data prin mai toate cluburile importante din Bucuresti. Totusi, prefer locurile mai relaxate, cu mai putine “pretentii” si muzica buna.

Funny part

Avand in vedere ca era vineri seara am decis, impreuna cu cativa prieteni, sa iesim sa bem ceva si sa dansam printr-un club. Dupa ce am trecut prin alte doua cluburi inainte, am stabilit sa mergem in Expirat (asa cum facem de ceva ani, cam o data pe luna). In plus era destul de gol prin oras si speram ca acolo sa fie un pic mai multa agitatie.

Totul bine si frumos pana cand sa intram in club. Avand in vedere ca eram primul, scot portofelul si vreau sa platesc intrarea. Tipul de la intrare imi face semn ca nu. M-am gandit prima ora ca nu o fi intrare avand in vedere ca tocmai ce fusese 1 mai si cam toata lumea era la mare.

stupid

Totusi, intreb “De ce?”. Raspunsul lui, de invidiat avand in vedere complexitatea intrebarii, a fost “Nu in seara asta”. Abia in acel moment mi-a picat fisa ca se referea la incercarea noastra de a intra in club si nu la platitul intrarii. Nu are sens sa povestesc, in detaliu, o discutie de 3-5 minute in care la fiecare intrebare legata de motivul pentru care nu ne era permis accesul raspunsul era mereu acelasi: “Nu in seara asta”, “Nu azi”, iar raspunsul care ne-a lamurit “Pentru ca nu”.

Serious part 

Se pare ca nu am indeplinit criteriile pentru a ni se permite sa intram in Expirat. Da, stiu, care criterii?!?!

Sa le luam pe rand:

1. Varsta. La dracu, avem toti in jur de 30 sau peste. Dar daca parem atat de “tinerei” puteau sa ne ceara oricand buletinele.

2. Tinuta. In afara de un prieten care era in tricou, toti eram in camasi (si nu de forta). Sa nu spun ca imediat dupa intrarea in club erau cel putin 3-4 persoane in tricou care dansau in voie.

3. Prea beti. Culmea, cred ca eram prea treji. Am fost cu totii beti de multe ori, iar in cazul de fata nici macar incalzirea nu o aveam facuta.

4. Pusi pe scandal. Daca prin asta se intelege ca am venit razand si glumind, ne declaram vinovati.

5. Eveniment privat. Nu era vorba despre nicio seara speciala, doar o seara de weekend.

6. Banii nostri nu sunt buni. Poate ne-au vazut mai neajutorati sau m-a tradat fata de corporatist si au zis ca banii nostri nu sunt buni pentru ei.

Totusi, avand in vedere cele de mai sus, mi-ar fi placut sa primesc un raspuns din partea unui om cu un IQ mai mare decat al unei maimute care tot ce stie sa spuna este “Nu”. Poate o sa citeasca cei care se ocupa de administrarea clubului acest articol (mare mirare) si vor veni cu un raspuns mai elevat (asta ar fi ca o a doua venire a lui Iisus).

Daca detest ceva in lumea asta este sa depind de oameni prosti. Iar avand in vedere modul in care gandesc, sau mai bine spuns nu gandesc, cei din Expirat, eu prefer sa nu mai intru niciodata in acest loc.

Leave a Reply