Cum sa devii fericit sau secretul fericirii instante

Care este secretul fericirii? Cum sa devii fericit instant? Este extrem de simplu. Secretul fericirii este: sa fii prost. Si nu doar un pic prost. Cu cat esti mai prost, cu atat ai sanse mai mari sa fii fericit. Daca si tu iti doresti sa fii fericit si nu esti convins, inca, iti ofer 8 sfaturi care sa te determine. Sfaturile sunt bazate pe multiple studii efectuate de “cercetatorii britanici” care au descoperit cei 8 piloni ai fericirii.

Cum sa devii fericit sau secretul fericirii instante

1. Fii optimist. E greu sa fii pesimist cand esti prost. Nu iti dai seama cate lucruri pot merge prost, nu iti dai seama de pericolele care te pasc la fiecare pas. Pet total, nu esti constient de mare lucru. Cu cat intelegi mai putin cu atat ai sanse mai mari sa fii optimist.

2. Urmeaza-ti instinctele. In momentul in care IQ-ul tau este egal cu cel al unei maimute, nu ai alte variante.

3. Fa suficient de multi bani incat sa iti satisfaci nevoile de baza. Cu cat esti mai prost cu atat ai nevoie mai putine. Nu stiu pentru altii cum e, dar pentru mine un calculator si conexiune la internet intra in categoria nevoilor de baza. Dar daca esti prost sub limita legala, nu iti trebuie calculator, pentru ca oricum nu stii sa il folosesti. Fara calculator, nu iti mai trebuie nici internet, nici scaun de birou, nici macar birou. Uite cata economie poti face doar fiind prost.

4. Pastreaza legaturi puternice cu familia. Cand ai 30 de ani si inca stai cu ai tai, fiindu-ti imposibil sa te muti de la ai tai pentru ca nu esti capabil sa te descurci singur, e clar ca o sa ai o relatie foarte apropiata cu ei.

5. Fii bun cu altii. Pe mine ma enerveaza la culme, la altii, prostia. E principalul motiv pentru care majoritatea oamenilor se enerveaza cand vine vorba de relatiile interpersonale. Dar cand tu esti mult mai prost decat toti din jurul tau, ai scapat de aceasta povara. Ca o sa isi faca altii nervi pe seama ta, este cu totul altceva.

6. Poarta discutii profunde. Cand IQ-ul tau este mai mic decat puta de furnica, chiar si o simpla discutie despre cum Nicoleta Luciu si-a pus silicoane ti se pare fizica cuantica. Citesti libertatea si cancan mai ceva ca pe ultimul numar din MIT Technology Review.

7. Fii fericit cu jobul pe care il ai. De fapt, cand esti atat de prost, ar trebui sa fii fericit ca ai un job. Si deja ti-a mai crescut un pic starea de bine.

8. Bucura-te de orice realizare, indiferent cat de mica este ea. Pentru tine, faptul ca reusesti sa gasesti in fiecare dimineata cheile de la masina este o descoperire mai mare decat legea relativitatii, principiile termodinamicii si a penicilinei la un loc.

Astfel, sperand ca te-am convins, iti recomand o lobotomie partiala pentru atingerea fericirii supreme. Atentie, copii, nu incercati asta acasa. Procesul nu este reversibil.

Leave a Reply